Speciaalzaak

 Viktor Goyens start in 1955 samen met zijn echtgenote een superette in Hoevenzavel-Waterschei. Hij specialiseert zich snel in de verkoop van wijnen en likeuren aan particulieren, bedrijven, instellingen, scholen én horeca.

In 1983 stapt zoon Luc mee in de zaak. Mede door zijn vakkennis en inzet groeit de zaak in sneltempo verder. Er komt een nieuw en aangepast gebouw waar we uitsluitend wijn, champagne, aperitieven, whisky en andere geestrijke dranken aanbieden.

Onze winkel, inclusief geklimatiseerde voorraadruimte en degustatie- en proeflokaal, opent in 1988. In 2006 wordt het gebouw heringericht naar de huidige vorm: uniek in Li                                 

Hoe leest u een wijn-etiket? 

5 Tips

Waar let u op als u wijn koopt? Een mooie fles of mooi etiket kan de reden zijn, maar het is heel waardevol om het etiket van de wijn goed te lezen. Juist de inhoud van een etiket kan u een goede indicatie geven van welke smaak wijn u kan verwachten. Maar waar moet u precies op letten als u een wijnetiket leest? In deze video wordt het uitgelegd aan de hand van 5 tips. 

 

Interesse in een tasting?

Ontdek onze agenda

BEKIJK DE UITNODIGING star

Best verkochte producten

Misschien wel eentje naar uw smaak?

ONTDEK ZE ALLEMAAL favorite